1) Bejelentkezik (regisztrál) és megadja a szállítási időt.

2) Kosarába teszi a kívánt termékeket

3) Fizethet készpénzzel az átvételkor vagy bankkártyával itt a webáruházban.

A megadott időpontban kollégánk kiszállítja a terméket.

Kedves látogatónk!

Békés Karácsonyt és

Boldog új évet kívánunk!

FőoldalSzállítási információk
Szállítási információk

Hetente legalább 3 alkalommal szállítunk minden körzetbe, ahol elérhető a szolgáltatásunk. Minden körzetben van legalább egy délelőtti vagy déli, és egy késő délutáni vagy esti szállítási időpont. A rendelések felvételét a kiszállítás megkezdése előtt egy órával zárjuk le - így szerencsés esetben akár két órán belül is megkaphatja a megrendelt árut.

A házhozszállítás minden esetben ingyenes, de van egy minimális érték, ami alatt nem fogadunk el megrendelést. Ez jelenleg 3800 Ft.

Az Ön által megrendelt termékeket a Web-Közért Zrt. munkatársai kézbesítik a választott időpontban. Egyszerre sokféle terméket szállítunk egy-egy körzeten belüli szállítási címre. Némelyikük hűtést igényel, másikuk mélyhűtött, és olyan is van - például a friss pékáru - amelynek nem tesz jót a hűtés. Ezért gépjárműveinket úgy szereltük fel, hogy ezeknek ez igényeknek egyszerre meg tudjanak felelni.

A mélyhűtött élelmiszereket a gépjármű elektromos hálózatáról működtetett kompresszoros hűtőládákban szállítjuk, amelyek menet közben is folyamatosan -18 fokon tartják az árut. A hűtést igénylő termékeket HACCP szabványnak megfelelő hőszigetelt hűtődobozokban szállítjuk, amelyekben -18 fokra hűtött jégakkuk biztosítják, hogy a doboz hőmérséklete a szállítás ideje alatt ne emelkedjen +6 fok fölé.

Szolgáltatásunk jelenleg Budapest I., II., III., V., VI., VII., XI., XII., XIII. és XIV. kerületében, valamint Pilisvörösváron és Solymáron érhető el.