1) Bejelentkezik (regisztrál) és megadja a szállítási időt.

2) Kosarába teszi a kívánt termékeket

3) Fizethet készpénzzel az átvételkor vagy bankkártyával itt a webáruházban.

A megadott időpontban kollégánk kiszállítja a terméket.

Kedves látogatónk!

Békés Karácsonyt és

Boldog új évet kívánunk!

FőoldalCégünkről
Cégünkről

Cégünk 2011-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú kereskedelmi vállalkozás. 

Küldetésünk, hogy a vásárlási szokások változását segítsük azzal, hogy a lrendszeres bevásárlás területén kínálunk vonzó, interneten elérhető megoldást.

Hetente legalább 3 alkalommal - szerdán és szombaton - szállítunk minden körzetbe, ahol elérhető a szolgáltatásunk. Vasárnap csak a raktárunk közvetlen környékén vállalunk kiszállítást. A rendelések felvételét a kiszállítás megkezdése előtt egy órával zárjuk le - így szerencsés esetben akár két órán belül is megkaphatja a megrendelt árut.

Szolgáltatásunk jelenleg Budapest I., II., III., V., VI., VII., XI., XII., XIII. és XIV. kerületében, valamint Pilisvörösváron és Solymáron érhető el.

A házhozszállítás minden esetben ingyenes, de van egy minimális érték, ami alatt nem fogadunk el megrendelést. Ez jelenleg 3800 Ft.

 

Sokmindent észszerűbb személyesen beszerezni, mint interneten keresztül. Egy cipőt érdemes felpróbálni, egy szövetet jó megtapintani, mielőtt megvesszük. De mi a helyzet egy doboz tejjel, vagy egy üveg lekvárral? Ezekről mindig csak otthon, kibontás után derül ki, hogy az van-e a dobozban vagy üvegben, amit elképzeltünk. Legtöbbször az, de ha mégsem, akkor minden amit tehetünk annyi, hogy annak a gyártónak azt a termékét nem vesszük többet.

A kertvárosokban, lakóparkokban emberek milliói mennek vásárolni napi rendszerességgel autóval, hogy a friss pékárut, tejterméket beszerezzék, mivel a környéken nincs minden sarkon egy kis bolt, mint a belvárosban.

A Web-Közértben a napi bevásárlást mindenki könnyen, gyorsan megoldhatja. Ha elterjed a bevásárlásnak ez a módja, akkor minden 20-30 "bevásárló autó" helyett csak egy lesz az utcán, a Web-Közérté, amely 20-30 vagy még több család napi bevásárlását intézi.

Néhány évtized múlva furcsa lesz nézni, ahogy az emberek a régi filmekben tolják a bevásárlókocsit egy olyan korszakban, amikor az autó használata már általánosan elterjedt volt, de az internetes bevásárlás még nem volt szokás.

 

 

Partnereink: 

  

porgany-logo.jpg               mezfarm-logo.jpg