1) Bejelentkezik (regisztrál) és megadja a szállítási időt.

2) Kosarába teszi a kívánt termékeket

3) Fizethet készpénzzel az átvételkor vagy bankkártyával itt a webáruházban.

A megadott időpontban kollégánk kiszállítja a terméket.

Kedves látogatónk!

Békés Karácsonyt és

Boldog új évet kívánunk!

FőoldalAdatvédelmi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok

A Web-Közért a látogatói által a regisztráció során megadott személyes adatait kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében tárolja. A Web-Közért ügyfélszolgálata szükség esetén, kizárólag a kapcsolatfelvétel céljából használja az adatokat. A Web-Közért semmilyen körülmények között nem továbbítja ügyfeleinek adatait harmadik személy részére.

Ügyfeleink a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen kérhetik személyes adataik törlését, amennyiben nem kívánnak a továbbiakban kapcsolatot tartani webáruházunkkal.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés lebonyolítása a CIB Bank által üzemeltetett honlapon történik. Az eljárás lényege az ún. háromszereplős (webáruház-vásárló-bank) tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a Web-Közért oldaláról, melyen a megrendeléssel kapcsolatos információkat adja meg, a fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank VeriSign tanusítvánnyal ellátott, 128 bites SSL titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő - a Web-Közért - nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejeztével a vásárló visszatér a kereskedő honlapjára, ahol a kereskedő a vásárlás eredményét jeleníti meg. A háromszereplős eljárással a fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége automatikusan megterhelni a vásárló kártyáját.